Vinterdäck i Uppsala

Har snön kommit? Har det börjat bli halt? Då är det dags att byta från sommardäck till vinterdäck. Det är en otrolig risk man tar när man köp med sommardäck när det är vinterväglag. För att undvika denna risk är det lika bra att byta till vinterdäck så snabbt som möjligt. Bor du i trakten så finns det en däckfirma med bra service som byter från sommardäck till vinterdäck i Uppsala. Låter det intressant så kan du gå in på Däckhusets hemsida http://www.dackhusetuppsala.se och kika runt och läsa mer om vad däckfirman erbjuder sina kunder.

Delbetala hos Däckteam
Däckteam är en däckkedja som Däckhuset är medlemmar i. Däckteam har över 150 medlemmar i hela Sverige. Däckteam är mycket villiga att hjälpa dig med betalningen genom att delbetal ditt köp. För att det ska vara färdigt på plats så kan du ansöka om delbetalning redan innan du är på firman. Det gör att det kommer gå snabbare och smidigare at få igenom köpet. Du kan gå in på Däckteams hemsida och locka dig fram till alternativet delbetala. Då kan du leta upp Däckhuset i Uppsala och se vilka delbetalningsalternativ de erbjuder sina kunder.

Miljön är en viktigt del
Alla däckfirmor som är medlemmar hos Däckteam är miljösäkrande och har en mycket hög kvalitet på sina arbeten som de utför åt sina kunder. Det är viktigt för företaget att de har en så liten miljöpåverkan som möjligt. De återvinner alltid de däcken som är helt utslitna och oanvändbara. De återanvänder även de däck som är användbara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *