Naprapat i Uppsala

Bor du i Uppsala och är i behov utan en naprapat? På http://www.naprapatuppsala.se/ hittar du massor med information om vad just dom kan erbjuda dig.

Polackbackens naprapat
På Polackbackens naprapat i Uppsala hittar du Inge Helgesson. Han startade detta företaget 1998, det har alltså snart funnit och varit igång i 20 år. Om du har ont i din rygg behöver inte det varA en kronisk skada, men om man inte gör något åt det så kan det leda till en kronisk skada. Inge hävdar att det är otroligt viktigt med träning. Träning gör kroppen stark och gör att den orkar längre. Det är också viktigt att man för sig ergonomiskt för kroppen. En bra arbetsstol kan gör otroligt mycket för hela din kropp.

PT och Kostrådgivning
Inge är utbildad personlig tränare och utbildad kostrådgivare, han är diplomerad i båda ämnena. När man har bokat en pt-tid så får man alltid en konsultation, alltså man kollar vart man ligger till i träningen, vad man klarar av och så vidare. Konsultation gäller också med kostrådgivning, man kollar på hur patientens kost ser ut idag och vilka ändringar som ska göras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *