Markiser i Stockholm

Letar du efter Markiser i Stockholm? http://www.lidingopersiennfabrik.se har massor av markiser i ordeka storlekar, former och färger.

Utbud
Företaget Lidingö Persiennfabrik AB startades för nästan 50 år sedan av Ture Knutsson, närmare bestämt år 1957. Företaget erbjuder inte bara markiser utan också persienner som man tydligt hör på företagets namn. De tillverkar och säljer även lamellgardiner och plisségardiner. En lamellgardin är en blandning mellan en vanlig hederlig gardin och ett så kallat solskydd. Man kan säga att det ser ut som en lodrät persienn. Plisségardiner är väldigt fina och dekorativa. De är ett snyggt skydd för solens varma strålar och det kan även användas som ett insynsskydd i villor med stora vackra fönster. Insynsskydd är något som företaga säker mycket utav. Det beror på att det diagens läge är väldigt populärt med stora fönster i nybyggda hus. Det gör att många vill ha insynsskydd. De säljer även mycket utav sin rullgardiner. Rullgardiner är väldigt praktiskt då de kan täcka hela fönstret samtidigt som man kan dölja den nästintill helt.

Erfarenhet
Med över 45 års erfarenhet har företaget och de anställda byggt upp en otroligt kompetens och kvalitet. Företaget säger själva att de garanterar att du som kund kommer att hitt det du letar efter oavsett utseende och pris. Eftersom att de har en egen fabrik, där de kan tillverka alla möjliga olika slags markiser och persienner, så är utbudet av olika produkter stort där för finns det något som passa för alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *