Gräddsifon

En gräddsifon är en sorts sprejflaska som man sprejar ut grädde ur.

Det är en flaska som man fyller med grädde, så du kan ta med den till fester eller kalas. Du kan alltså ta med grädde vart du än ska. Plus så slipper man gå runt med en skål med grädde från bord till bord, istället kan man skicka runt en gräddsifon.se fylld med grädde.

Hur den används
Den är väldigt lätt att använda. Allt du behöver är en gräddsifon, grädde och lustgas-fyllda patroner som används till att skapa ett tryck i sifonen som trycker ut grädden.

Lustgaspatronerna går inte att fylla på, så du måste sätta in en ny patron istället. En patron kan räcka mellan ett till tre stycken tryck. Så du borde köpa ett par styckena patroner, men du ska inte köpa för många så dem bara ligger och väntar, för då kommer lustgasen att pysa ut.

Fördelar med en gräddsifon
Om du är någon som bakar mycket så kan en gräddsifon vara användbar. För då behöver du inte ta fylla en påse med grädde och trycka ut, istället kan du bara använda en gräddsifon. Då sparar du både tid och redskap, så du slipper slösa på påsar. En gräddsifon är väldigt precis när det gäller att skriva något, eller rita något på en tårta eller annat. Du kan även byta munstycket till gräddsifonen så att du får fler mönster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *