Fastighetsskötsel är viktigt

För att få nöjda hyresgäster krävs det att fastigheten är välskött. Det ska inte endast vara rent i trappuppgången utan även runt omkring fastigheten. Markskötsel av alla slag är något som uppskattas då detta är det första man lägger märke till när man besöker byggnaden. Vid vintertid till exempel är det ett plus att gatorna saltas och snön skottas undan. Under vår- och sommartid kan häckarna behöva trimmas och blommor behöva planteras om.

Goda referenser från kunder
Allt detta gör att trivseln bland de boende ökar och genom att ta hjälp av en erfaren fastighetsförvaltning får ni den perfekta skötseln. Oavsett om ni behöver hjälp med kabelfel, nätverksstörningar eller enklare trädgårdsskötsel får ni det av kunnigt folk. Anställ en fastighetsförvaltning som har goda http://www.vsoa.se/referenser från tidigare kunder och jobb. Det spelar ingen roll om det är ett litet privat företag eller ett stort byggbolag. Dagens kunder består av allt ifrån kommuner till mindre privata hyresvärdar.

Bokning samt offertförfrågan
För intresse och bokning får ni alltid en offert där ni kan få en överblick över kostnaden. På hemsidan kan ni även se vilka tjänster det är som erbjuds. Det finns även kontaktuppgifter till de anställda på fastighetsförvaltningen. Felanmälan för folk som redan bor i ett hus som servas av fastighetsförvaltningen görs via hemsidan. Här kan du som boende lätt klicka in och skriva vad det är som inte fungerar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *